RIPARIME TAP

Riparimet dhe perforcimet e betoneve ne ura

  • Pastrim i betoneve te degraduara me cekic
  • Larja e betonit me pompe hidroxhet
  • Pastrimi i ndryshkut te hekurit me sabiature
  • Lyerja e siperfaqes se hekurave me mapefer
  • Lyerja e siperfaqes se betonit me rezine epokside Eporip A+B
  • Suvatimi i kaviteteve me llac i perforcuar me fibra (mapegrout T60)
  • Injektim i rezines ne plasaritjet e betonave te trareve te urave
  • Izolimin e soletave me dy shtresa guajm polyglass
  • Montimin e xhuntove rrugore
  • Mbjelljen e fitilave te hekurit me Eporip dhe Adesilex PG1

Categories
Website built by K. Sako